GRUPUL MOVE ECO

Curaj, Viziune, Implicare, Perseverență, Creativitate, Comunicare, Corectitudine …

intr-un cuvânt – „Echipă”

Please activate your license to use Timeline Awesome plugin.
NE CONDUCEM PRIN EXEMPLE

Move Eco a influentat cu mandrie piata si tendintele din ultimii ani cu produsele sale …

S.C. MOVE ECO S.R.L. s-a infiintat in anul 2016 avand ca activitate principala „Comertul cu motociclete, piese si accesorii aferente, intretinerea si repararea motocicletelor (Triciclete electrice de marfa si de persoane). A brevetat / inregistrat in anul 2018 marca „MOVE ECO” in Romania la „OFICIIUL DE STAT PENTRU INVENTII SI MARCI” dar si in Europa la „OFICIUL UNIUNII EUROPENE PENTRU PROPRIETATE INTELECTUALA” (EUIPO) drept pentru care este unic producator si detinator al acestei marci.

Move Eco vine pe piata din Romania si nu numai, cu produsele sale de calitate oferind clientilor oportunitatea de a cumpara si folosi produse electrice protejand mediul inconjurator de poluantii clasici – emisiile in urma arderilor anumitor combustibilil. Se aliniaza trendului modern cu aceste produse cerute de dumneavoastra si atat de indragite de toate clasele sociale si varstele diverse ale clientilor.

Nu putem trece cu vederea ca Move Eco vine in intampinarea clientilor, oferind garantie si C.I.V. emisa de RAR, fara ca dumneavoastra sa mai pierdeti timpul. Totodata va sta la dispozitie cu orice informatie legata de aceste produse oferind si service la sediul firmei & service mobil, clientilor Move Eco.

PROMTITUDINE SI SERIOZITATE

Oferind clientilor ceea ce au nevoie dam dovada de respect fata de acestia …

PROGRAM DE LUCRU

LUNI – VINERI

08:00 ~ 16.00

SAMBATA – DUMINICA

INCHIS