Departamentul de control al managementului

Condus de fondatorul și managerul companiei Move Eco din anul 2016 – Andrei Tăut care și-a început cariera în România implementând bunele practici ale noului mod de viata din domeniul de business. Și-a valorificat rețeaua de conexiuni din Asia și Europa pentru a facilita pătrunderea în Romania și în restul Europei a produselor MoveEco. In experiența dobândită a realizat o baza de date cu oameni care au încredere în serviciile sale și produsele MoveEco și care îl recomanda mai departe apropiaților lor. Scopul său în aceasta meserie este de a crea relații și legături cu oamenii pe care-i întâlnește zi de zi, dar mai ales acela de a-i îndruma să facă cea mai buna alegere în acest domeniu. Trendul ascendent și nou pe piața din România la făcut să prindă mai multa încredere în el și i-a dat ocazia sa întâlnească oameni care știu sa aprecieze munca și seriozitatea. Încrederea pe care i-o oferă oamenii, îl fac mai puternic și mai încrezător ca va putea să tină pasul cu această tehnologie „verde„ iar ceilalți îl vor susține în acest proiect pentru o viață fără poluare deci …mai curată și mai bună.”

Acest departament este cel care știe unde merge compania, stabilindu-și obiectivele în ansamblu, elaborează un plan de afaceri, cu obiective organizaționale și cunoștințe despre organizație în ansamblu pe care le folosim pentru luarea deciziilor în situații critice.

Printre funcțiile principale putem găsi:

 • Coordonează toate domeniile organizației.

 • Control asupra fiecărei unități de afaceri.

 • Planificare strategica.

 • Managementul resurselor.

 • Măsurarea și controlul rezultatelor.

 • Evaluarea structurii organizatorice.

 • Crearea valorii și reprezentarea companiei în fața organizațiilor externe

 • Decizii tactice și gestionarea schimbărilor.

Managementul general

Într-adevăr nu este un departament în sine, ci mai degrabă un nivel al organizației. Include conducerea superioară, adică oamenii care administrează compania atât în ansamblu, cât și pe departamente.

 • se întâlnesc cu o anumită frecvență, vorbind și marcând linia strategică de urmat de companie.

Obiectivele acestei părți a organizației sunt practic două:

 • Construiesc bogăție.
 • Află cum este compania la un anumit moment și încotro să o direcționeze.

CIFRELE DEPARTAMENTULUI

ADMINISTRATIV 2
FINANCIAR 2
IT 1
VÂNZĂRI 3
SOFERI 4
SERVICE 3
GESTIUNE 2
PRODUCȚIE 16
CTC 1

PROGRAM DE LUCRU

Luni – Vineri 8:00 – 17:00
Sâmbătă ÎNCHIS
Duminică ÎNCHIS

+4(0) 742 533 608

LOCAȚIE

Doresc să mă alătur grupului MoveEco

Dacă și tu dorești să te alături echipei MoveEco Group, ai calități precum: disciplină, încredere în sine, spirit independent, înclinații spre inovare, creativitate, gândire pozitivă, capacitate de a lua decizii, pasiune, perseverență, sesizarea oportunităților, care să crească valoarea grupului, atunci trimite un CV sau fă o programare pentru interviu cu mențiunea pe care post crezi ca te pliezi în funcție de abilitățile tale. Mulțumim.